RECOMPENSA

Tatal lui Sorin Parvu, tanarul din Braila impuscat in cap de catre un politist aflat sub acoperire, vrea sa ofere o recompensa persoanei care din intamplare a filmat incidentul, daca intr-adevar ar exista o asemenea pelicula. Este hotarat sa vanda chiar si masina care nu de mult era condusa de Sorin, un televizor si garajul din apropierea casei. Tatal victimei crede totusi ca pana la urma incidentul in care a fost implicat baiatul sau nu a fost unul intamplator.

1 responses to “RECOMPENSA

  1. ce a patit omul asta?se crede mare si tare?chiar crede ca fiul lui a fost nevinovat si impuscat miseleste?dak era baiat cuminte nu se afla la volanul unei masini care apartinea unui mare mafiot, si pe deasupra si urmarit international.sa fim seriosi,Sorin Parvu nu era usa de biserik,si spun lucrul asta k un singur lucru il definea:era „peste”.atat pe sotie,cat si pe cumnatele lui,dar si alte fete din Braila le ducea la produs.asa castiga si el un ban,dar prin metode murdare.
    cu respect pt Politia judetului, pt dl comisar sef Catalin Chivu, pt Politia municipiului,pt dl comisar sef Costel Arbunea.Persoane valabile.

Lasă un comentariu